UITNODIGING BIJEENKOMST:

De jeugd is en heeft de toekomst bij Achilles 1894

 

Wanneer: Maandag 8 april 2019

Tijd:              19.30 uur – 22.15 uur

Locatie:       Sportpark Marsdijk, bestuurskamer Achilles 1894

Hierbij nodig ik jullie van harte uit voor de bijeenkomst ‘de jeugd is en heeft de toekomst bij Achilles 1894’ op 8 April aanstaande.

Eind november hebben leden, spelers, ouders en betrokkenen bij de vereniging gesproken over de toekomst van Achilles 1894. De aanwezigen hebben aangegeven dat er drie punten zijn die door de vereniging (op korte termijn) aandacht verdienen. Dit zijn de punten Vrijwilligers, Communicatie en Jeugd. 8 april willen we met elkaar in gesprek gaan over het onderwerp Jeugd; de jeugd is en heeft immers de toekomst!

Vanuit de afdeling jeugd zijn we al een tijdje bezig om het trainingsbeleid, opleidingsbeleid en de jeugd als afdeling stevig te verankeren binnen onze vereniging. Het is goed om hier nader met elkaar over in gesprek te gaan.

In samenwerking met de KNVB heeft Achilles 1894 een bijeenkomst gepland. Tijdens deze bijeenkomst komen onder andere de volgende vragen aan bod;

  • Hoe vinden we eigenlijk dat het gaat met de jeugd?
  • Welk cijfer geef je de jeugdafdeling van Achilles 1894?
  • Hoe kunnen we de jeugdafdeling van Achilles 1894 nog mooier maken?

Vind jij de jeugd en de toekomst van onze jeugd ook zo belangrijk? Kom dan op maandag 8 april 2019 meepraten tijdens deze interactieve bijeenkomst. Jullie mening en ideeën worden gewaardeerd. Graag zien we je 8 april! Meld je alleen even aan via i.heide@home.nl

Met vriendelijke groet,
Ilja van de Heide

Jeugdvoorzitter

0
X