Achilles 1894 stopt aan het einde van dit seizoen met prestatievoetbal op de zondag en zet vol in op de zaterdag.

Na het vertrek van de penningmeester in november 2018 is geconstateerd dat er een verkeerde voorstelling van de financiële cijfers aan de vereniging is gepresenteerd waardoor voortzetting van hoofdklasse voetbal voor komend seizoen niet tot de mogelijkheden behoort.

Om op termijn weer een gezonde vereniging te worden moet er worden gesneden in de uitgaven. Aangezien het zondag hoofdklasse voetbal onevenredig zwaar op de begroting drukt moet dit besluit nu genomen worden.

Liever had Achilles 1894 de mogelijke samenvoeging van de zaterdag / zondag Hoofdklassers afgewacht maar ziet zich genoodzaakt om deze stap vervroegd te nemen.

Achilles 1894 dat drie jaar geleden is begonnen met prestatievoetbal op zaterdag en in twee jaar tijd is opgestoomd van de vijfde naar de derde klasse wil, nadat de financiën weer op orde zijn, verder omhoog kijken.

Het bestuur

Achilles 1894

0
X