Het is weer zover. Je kunt je weer aanmelden voor de 18e editie van de Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic. Ook dit jaar wordt de voetbalclinic weer gehouden op hemelvaartsdag en de dag erna, dus op donderdag 30 en vrijdag 31 mei. Twee dagen vol met voetbal en andere leuke dingen, waaronder een bezoek aan Outdoor- en belevingspark Joytime in Grolloo. Ook dit jaar krijgen alle deelnemers weer een prachtig tenue en een mooie bal. Dus, speel jij bij Achilles 1894 in een Onder 7 t/m O15 team en wil je dit fantastische evenement niet missen, aanmeldingsformulier-voetbalclinic-2019. Gooi het ingevulde formulier uiterlijk zaterdag 6 april a.s. in de clinicdoos, welke in de trainersruimte in de gang bij de kleedkamers staat. Aanmelding per mail is ook mogelijk. Stuur het ingevulde formulier per mail naar janet74@home.nl. Omdat de kleding per persoon op maat besteld wordt, hebben wij je aanmelding echt op 6 april nodig, zodat alles op tijd geleverd kan worden.

Wij kijken weer enorm uit naar dit fantastische evenement. Ben jij er ook bij??

Organisatie Achilles 1894 Voetbalclinic

0
X