Een club kan niet zonder vrijwilligers. Toen niet en nu niet!!! Onderhoud accommodatie, het runnen van de kantine, trainers en leiders, onderhoud website/Facebook/Twitter, bestuur, kledingverstrekking, en alles wat er meer binnen de club gebeurt is vrijwilligerswerk.

Heb je belangstelling??? Met name de kantine en de webredactie kunnen wel versterking gebruiken. Stuur een mail naar info@achilles1894.nl.

Zaterdag 2 maart a.s. is er een feestavond voor de huidige vrijwilligers

Kantinevrijwilligers Achilles1894-1984

Kantinevrijwilligers Achilles1894-1984- De Heerdstee-Houtlaan

Accommodatie Achilles aan de Houtlaan in de verf -1985. Kees de Haan(rechts) en Jan Rademaker bezig met het houtwerk van de kleedkamers aan de Houtlaan te voorzien van een nieuw likje verf. Zo te zien is het prachtig verfweer

1974 Tribuneschilders: hoofdtribune Achilles aan de Houtlaan. Op de voorgrond profschilder Ep Horstman. Verder van voren naar achteren: Evert de Roo, Gerard van Timmeren, Gerrit Veeze, Henk Knol, Cas Bijlsma, Joop Jokshorst. Geheel links Jan de Leeuw, rechts de hond van van Timmeren.

Vrijwilliger inzet Drentse Rijwielvierdaagse Houtlaan 1991. In totaal 1428 uur

Kantinemedewerkers De Heerdstee Achilles Houtlaan -1986 V.l.n.r. Niels Mensinga, dhr. Mulder, mevr. Weerman, mevr. de Vroome

Onderhoudsploeg Achilles hoofdveld aan de Houtlaan – maart 1990 De onderhoudswagen “Pucky”met links Kees de Haan, Arend Schutrups (in de bak) en Wieger Mol op het hoofdveld, waar de onderhoudsploeg zojuist een klus heeft geklaard

Kledingcommissie in actie 2009

Bouw tribune Achilles Houtlaan 1989. Bouw van een tweede tribune aan de oostzijde van het hoofdveld aan sportpark aan de “Houtlaan”. Leden van de onderhoudsploeg en andere medewerkers bezig met het plaatsen van de staalcontructie op het talud. V.l.n.r. Roel Bartelds, Wieger Mol, Joop Jokshorst, Ab Ensing, Jan Drenth, Roel Weerman, Kees de Haan en Johan Heida

(Foto’s van voor 2000 Drents Archief)

 

0
X