Assen – Harold Wekema wordt de nieuwe trainer/coach van Achilles 1894 zaterdag 1 als opvolger van het trainersduo David van der Kam en Gerard Schutter. Harold Wekema is geen onbekende binnen de vereniging.

Als oud voetballer van Achilles 1894 maakte Harold Wekema naam als speler in het elftal wat in 2000 landskampioen werd van het zondag amateur voetbal. Na zijn actieve voetbal carrière is Harold als trainer verbonden gebleven aan Achilles 1894.

Van jeugdtrainer tot hoofd jeugdopleidingen. Drie jaar gelden besloot Harold naast hoofd jeugdopleider bij Achilles 1894 ook een stap te maken om op eigen benen te staan, bij stadsgenoot FC Assen 1. Nu terug bij Achilles 1894 en de uitbreiding als trainer van zaterdag 1 is de uitdaging van Harold om het zaterdagvoetbal bij Achilles 1894 verder uit te bouwen en op een hoger niveau te brengen als opmaat naar het vlaggenschip.

Het bestuur van Achilles 1894
Ronald Keen

0
X