Achilles leed een beschamende nederlaag in en tegen Silvolde.
Na een ruststand van 2-1 zegevierde de thuisploeg met liefst 7-2.

En Achilles begon zo aardig. In de eerste minuut een kans voorlangs en in de tweede minuut de voorsprong door Daniel Sanafikhah.
Binnen 6 minuten was het echter alweer gelijk en daarna dicteerde Silvolde de wedstrijd en kwam in de 32ste minuut op voorsprong.
Het was aan een sterke Morten Otto en de onzorgvuldigheid van de Silvolde-spitsen te danken dat het bij een ruststand van 2-1 bleef.

Wie na de rust een ander Achilles verwachtte, kwam bedrogen uit. Opnieuw slap en geen duels over het hele veld winnend.
Binnen 10 minuten vergrootte Silvolde de voorsprong naar 4-1. Even leek het nog een wedstrijd te worden na een treffer van David Modderman (4-2) en een schot op de paal van Stan Haanstra. Toen de thuisploeg een kwartier voor tijd in korte tijd weer 3x toesloeg, was de blamage compleet. Een collectief falen. Achilles zakt naar een bedenkelijke positie op de ranglijst en het wordt tijd de ruggen te rechten.

Achilles 1894 :
Morten Otto, Chris van Houten, Daniel Sanafikhah (Roy Mertens), Luuk Kuipers, Remy Klaassens, David Modderman, Youri Ploeger, Pelle de Vries (Tim Migchelsen), Stan Haanstra, Ids Hannema, Rick Wiersma (Jean Pierre N’Gouan)

A.s. woensdag speelt Achilles de bekerwedstrijd uit tegen Buitenpost (20.00 uur).
A.s. zondag speelt Achilles voor de competitie thuis tegen DEM (14.00 uur).

NB. Stijn Bosma heeft opnieuw een operatie aan de kruisband in het vooruitzicht.
Wij wensen nu al Stijn sterkte en een voorspoedig herstel toe !

0
X