Het is nog maar net februari, maar toch zijn wij al weer druk bezig met de organisatie van inmiddels de 18e editie van de Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic. Ook dit jaar wordt de voetbalclinic weer gehouden op hemelvaartsdag en de dag erna, dus op donderdag 30 en vrijdag 31 mei. Twee dagen vol met voetbal en andere leuke dingen, waaronder een bezoek aan Outdoor- en belevingspark Joytime in Grolloo. Ook dit jaar krijgen alle deelnemers weer een prachtig tenue en een mooie bal. Het thema van de voetbalclinic is dit jaar “125 jaar Achilles 1894”.

De voetbalclinic is bedoeld voor alle Achillianen in de categorieën JO-7  tot en met JO15 en MO15.

Dus, speel jij in 1 van deze leeftijdscategorieën, en wil je dit fantastische evenement niet missen, houd dan de website en de social media in de gaten. Binnenkort wordt hier meer informatie over de voetbalclinic geplaatst en start ook de inschrijving.

Wij kijken weer enorm uit naar dit fantastische evenement. Ben jij er ook bij??

Organisatie Voetbalclinic
John Nohl
Thomas Zylstra
Harold Wekema
Janet Buissink

0
X