Zoals jullie inmiddels al hebben gemerkt is afgelopen zaterdag ons jubileumjaar gestart met de Seniorendag. Bij ons jubileum hoort  een passend logo. Het komende jaar zul je het jubileumlogo zoveel mogelijk in onze communicatie tegenkomen.

WEKELIJKSE JUBILEUMRUBRIEK ‘Terugblik Achilles 1894’

“Terugblik Achilles 1894” is de nieuwe wekelijkse rubriek in het kader van ons jubileum. We blikken in deze rubriek iedere donderdag om 10.00u (kort) terug op gebeurtenissen uit de afgelopen 125 jaar.

Achilles 1894 heeft een mooie en rijke historie waar we trots op zijn. Het komende jaar willen we wekelijks iets uit onze rijke historie illustreren. Wij nodigen jullie  van harte uit om ons input toe te sturen voor deze wekelijkse rubriek. Mocht je foto’s, krantenknipsels, mooie verhalen, anekdotes of leuke weetjes hebben, mail ze dan naar info@achilles1894.nl.

Via onze website www.achilles1894.nl, onze facebookpagina, Twitter en Instagram blijf je op de hoogte. Volg en like ons!!

#throwbackthursday #tbt #donderdagterugblikdag #dtbd

0
X