De trainers David van der Kam en Gerard Schutter van Achilles 1894 zaterdag 1 stoppen aan het eind van dit seizoen bij Achilles 1894, zo is van de week in goed overleg besloten. David en Gerard zijn in het seizoen 2016 – 2017 bij Achilles 1894 met het zaterdag prestatie team gestart in de vijfde klasse. In twee opeenvolgende seizoenen (kampioen en nacompetitie) is promotie behaald naar de huidige derde klasse. David en Gerard hebben op een fantastische wijze een mooi fundament gelegd voor het zaterdagvoetbal bij Achilles 1894. Halverwege het seizoen staat het team op een verdienstelijke middenmoot positie, maar het werk is volgens David en Gerard nog niet af.

 

Beide heren willen graag afscheid nemen met nog een prijs.

Het bestuur wenst David en Gerard nog veel succes in de tweede seizoenshelft en wil beide heren alvast bedanken voor de mooie samenwerking.

 

Het bestuur.

0
X