Vanaf 1 december zullen wij, Buurtteam Marsdijk, ons bij jullie in het clubgebouw vestigen. Via deze route stellen we ons graag even voor.

Wij zijn Buurtteam Marsdijk van Vaart Welzijn. Vaart Welzijn is sinds 1 juli 2015 de welzijnsorganisatie van Assen. Inwoners kunnen bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld leefstijl, financiën, scheidingen, sport, ondersteuning, jeugd maatschappelijk werk of buurtwerk.

Samen willen we graag een wijk creëren waar iedereen trots op kan zijn. Een wijk waarin elk kind veilig en positief kan opgroeien. Een wijk waar het normaal is om je buren te helpen of samen na te denken hoe het beter/anders kan. Een wijk waar iedereen wordt gezien en waar ook alle bewoners weten waar ze terecht kunnen.

Het buurtteam bestaat uit:

Van links naar rechts: Ans, Susanne, Rick, Ine, Emmy, Marina, Bernadet en Erik (teamcoach)(Linda en Anne ontbreken)

Wil je contact met ons? Dat kan via:

Mail: Marsdijk@vaartwelzijn.nl

Facebook: BuurtteamMarsdijk

Tel: 088-0305160

 

 

0
X