Achilles heeft een verdiend punt gepakt in en tegen Hoogeveen. Het bleef doelpuntloos in een wedstrijd , die echter voldoende kansen
voor beide partijen te zien gaf.
De thuisploeg had het eerste half uur meer balbezit tegen een compact spelend Achilles. Grote kansen wist Hoogeveen niet te scheppen en Achilles deelde wat speldenprikken uit zonder te scoren. De eerste grote kans voor Hoogeveen was in de 41ste minuut die naast werd geschoten.
De tweede helft was levendiger en Hoogeveen weigerde een aantal kansen te benutten. In de omschakeling kreeg Achilles een paar riante mogelijkheden om de score te openen maar deed dat niet. Ook nadat aanvoerder Remy Klaassens met 2x geel het veld moest verlaten, hield Achilles stand. De mooiste kans van de wedstrijd was voor invaller JP.  Een strakke voorzet van Stan Haanstra wist hij voor een leeg doel naast te schieten. Het bleef dus 0-0, maar saai was het beslist niet.
Volgende week zaterdag speelt Achilles thuis tegen MSC (19.30 uur).
Achilles 1894 :
Morten Otto, Chris van Houten, Roy Mertens, Luuk Kuipers, Remy Klaassens, Youri Schuur (Bastiaan Jager), Youri Poeger, Mehran Ali pour Asli, Pelle de Vries (Jean Pierre N’Gouan), Ids Hannema, Rick Wiersma (Stan Haanstra)
0
X