Webshop Achilles 1894 / Hernieuwde samenwerking met EM Sporting

Vanaf heden is er weer een webshop van Achilles 1894. Je wordt dan door gelinkt naar de webshop van Achilles 1894 op de site van EM Sporting via  http://www.emsporting.nl/achilles-1894-shop

Voor de kleding en tassen is gekozen voor de Hummel Valencia lijn. Deze lijn is nieuw in het assortiment van Hummel in 2018. De komende jaren is deze lijn dan ook goed leverbaar. Naast deze kledinglijn zijn er ook nog diverse andere zaken verkrijgbaar, denk hierbij aan warme handschoenen of thermo kleding.

Hoe werkt het:

Met het simpele menu navigeer je naar het product waar je voorkeur naar uitgaat. Na het product aangeklikt te hebben, selecteer je de juiste maat. De bestelling komt binnen bij EM Sporting en wordt vervolgens naar Achilles 1894 gestuurd. De verwachte levertijd is ongeveer 15 werkdagen.

Mocht je een keuze hebben gemaakt, dan kun je bij de leveringsopties aangeven dat je de kleding ophaalt in de kantine van Achilles 1894. De kleding wordt niet rechtstreeks verstuurd aan de besteller.

Bedrukking

Wil je een bedrukking op jouw kleding, dan kun je dit aangeven tijdens de bestelling van een product in de webshop.

Passen

Wil je de kleding passen voordat je bestelt? Neem hiervoor contact op met de kledingcommissie via kleding@achilles1894.nl

Betalen

Betalen doe je alleen door middel van iDEAL aan EM Sporting.  Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

De komende tijd zullen wij bekijken waarmee we het assortiment in de webshop kunnen uitbreiden. Suggesties en ideeën zijn welkom.

Namens de kledingcommissie,

Theo Buissink Secretaris Achilles 1894

0
X