Achilles heeft in Wormerveer met 0-0 gelijk gespeeld tegen Fortuna Wormerveer. En daar was de thuisploeg, terecht, het meest ontevreden over.

Achilles kon door blessures niet beschikken over Matthijs Hensens, Stan Haanstra, Stijn Bosma, Daniel Sanafikhah, Rachid Traoré, Mustapha Mansaray en de geschorste Chris van Houten.De spitsen van Fortuna hadden deze wedstrijd het vizier niet op scherp en bovendien speelde keeper Morten Otto weer een foutloze wedstrijd.

De eerste helft leek optisch gelijk op te gaan, maar de meeste kleine kansen waren voor Fortuna. Morten Otto zorgde er voor dat Achilles tevreden de kleedkamer opzocht voor de ranja.

Na de rust eerst twee grote kansen voor Fortuna die niet benut werden. Pas tegen het eind waren er wat meer speldenprikken van Achilles. Ids Hannema had in blessuretijd nog een fraai schot, maar de keeper reageerde attent. En zo bleef deze wedstrijd doelpuntloos, waar de thuisploeg wel wat meer had verdiend.

A.s zaterdag (19.30 uur) speelt Achilles thuis tegen Be Quick 1887.

Achilles 1894 :
Morten Otto, Youri Ploeger (Patrick Veldman), Roy Mertens, Luuk Kuipers, Tim Migchelsen, Mehran Ali pour Asli, Ids Hannema, Remy Klaassens, David Modderman (Youri Schuur), Jean Pierre N’Gouan (Pelle de Vries), Rick Wiersma

0
X