Beste Achillia(a)n(en),

Op 24 december 2019 bestaat Achilles 1894 125 jaar. Er staat ons een prachtig jubileumjaar te wachten. Het is bovendien een mooi moment om na te denken over de komende jaren. Waar staat Achilles 1894 op dit moment en waar wil het zich in de toekomst op richten en in onderscheiden?

Om hierover te praten heeft Achilles 1894 in samenwerking met de KNVB een bijeenkomst gepland. Tijdens deze bijeenkomst ‘125 jaar Achilles 1894’ wordt er gekeken naar het functioneren van de club. O.a. de volgende vragen komen aan bod;

  • Welk cijfer geef je de vereniging?
  • Waar ben je trots op binnen Achilles 1894?
  • Hoe kunnen we Achilles 1894 een mooiere club maken?

Daarnaast wordt er gekeken naar het toekomstbeeld. Waar zien we de vereniging over twee jaar vanaf nu? Welke stappen moeten hiervoor gezet worden?

Graag nodigen wij een ieder uit om op dinsdag 20 november mee te denken tijdens deze bijeenkomst. Jouw input is belangrijk en zal gebruikt worden om een adviserend document te schrijven voor de toekomst van Achilles 1894. De interactieve bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot maximaal 22.00 uur. Ben jij erbij? Meld je dan a.u.b. even aan via info@achilles1894.nl.

Met vriendelijke groet,
Achilles 1894

0
X