Achilles leed een teleurstellende nederlaag op tegen AWC in Wijchen.
Teleurstellend omdat Achilles in de eerste 25 minuten de betere kansen en het betere spel had. Een grote kans van Remy Klaassens, een kans voor Rick Wiersma, een schot van Ids Hannema en een kopbal van David Modderman leverden geen treffers op. Dan in de 26ste minuut de eerste speldenprik van de thuisploeg (redding Morten Otto). Blijkbaar was dat voor Achilles geen waarschuwing, want een minuut later werd een vrije trap van AWC wel goed afgerond (1-0) en werd vlak daarna door AWC een vrije trap op de lat geschoten.
Toch verdubbelde de thuisploeg de voorsprong. Een schot vrij vanaf de zestien was niet te stoppen door Morten Otto. Rust : 2-0.
Toen in de 50ste minuut AWC opnieuw scoorde (de hele Asser verdediging stond erbij en keek er naar, maar greep niet in) was de wedstrijd gelopen. AWC liet zich zakken, gunde Achilles balbezit, maar de Assenaren waren timide en niet overtuigend vandaag. Pas 12 minuten voor tijd scoorde JP de eretreffer na een fraai steekballetje van Youri Schuur (3-1).
A.s. dinsdag speelt Achilles thuis een oefenwedstrijd tegen Asser Boys (20.00 uur).
A.s. zondag de thuiswedstrijd tegen Silvolde (14.00 uur).
Achilles 1894 :  Chris van Houten (Youri Schuur), Roy Mertens, Luuk Kuipers, Stijn Bosma, David Modderman, Rachid Traoré (Pelle de Vries), Remy Klaassens, Stan Haanstra (Jean Pierre N’Gouan), Ids Hannema, Rick Wiersma
0
X