Achilles en Purmersteijn kwamen op Sportpark Marsdijk niet tot scoren (0-0).
In een rommelige en slordige eerste helft kreeg Achilles slechts een handvol kleine kansen. Een schot van Pelle de Vries was een prooi voor de keeper en kopballen van Ids Hannema en Remy Klaassens troffen geen doel. Pas vlak voor rust twee kansen voor de gasten. Een
prima redding van Morten Otto na een vrije trap van Purmersteijn voorkwam een doelpunt.
Na de pauze leefde de wedstrijd op. Een goede fase van Achilles leverde ook nu geen treffers op. Stan Haanstra (schot rakelings over), Rachid Traoré (kopbal van de lijn gehaald) en Ids Hannema (schot via de lat over) konden Achilles niet op voorsprong zetten. De grootste kans van de wedstrijd kregen de gasten vlak voor tijd. Een werkelijk sublieme redding van Morten Otto leverde Achilles een punt op.
A.s. zondag speelt Achilles uit tegen AWC in Wychen (14.00 uur).
Achilles 1894 :
Morten Otto, Chris van Houten, Roy Mertens, Luuk Kuipers, Stijn Bosma, Pelle de Vries (Youri Schuur), Rachid Traoré, Remy Klaassens, Rick Wiersma, Ids Hannema, Stan Haanstra (Jean Pierre N’Gouan)
0
X