Speciaal voor leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseert de Raobank van 1 tot en met 7 oktober 2018 de Week van de Coöperatie. Een week boordevol activiteiten als blijk van waardering voor het lidmaatschap! Krachten zijn gebundeld en nieuwe initiatieven zijn ontstaan. Alles met als doel om kennis te verbreden en te delen, het verenigingsleven een warm hart toe te dragen en ondernemerschap te belonen. Met trots presenteert de Rabobank dan ook het programma van de Week van de Coöperatie. De week staat in het teken van kennis verspreiden, delen en verbinden. Want, samen zijn wij sterker!

De Week van de Coöperatie is een cadeau voor de leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe, met spetterende events voor iedereen! Zoals Cyber, Tech & Trends, Space 4 Kids, Rabo Live, Girls Movie Night, Rabo Dierendag, Rabo Open Boerderijdag en Rabo Familie Museumdag. Welk event lijkt jou leuk?

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!

0
X