Vorig jaar zijn SKS fysiotherapie en Achilles 1894 een samenwerking gestart om spelers de mogelijkheid te bieden blessures te laten behandelen op de club en om blessures te voorkomen. Deze samenwerking wordt ook doorgezet in dit seizoen.

SKS fysiotherapie

SKS fysiotherapie is een grote fysiotherapiepraktijk met 6 locaties in Assen. Veel specialisaties zijn aanwezig, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, echografie en vele anderen. We zijn daarnaast ook actief binnen meerdere sportverenigingen door middel van spreekuren op locatie en/of fysieke trainingen. Voor meer informatie zie www.sks-fysiotherapie.nl.

Wat houdt de samenwerking in?

Voetbal je bij Achilles 1894 en heb je een blessure? Dan kun je terecht op ons inloopspreekuur bij Achilles in de verzorgingsruimte. Dit inloopspreekuur is elke maandag 18.30-19.30 uur en wordt verzorgd door fysiotherapeut Ingrid Barelds.

Daarnaast is fysiotherapeut Jasper Landsheer aanwezig op een trainingsavond bij zondag 1.

Blessurepreventie

Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk doel van de samenwerking. Mocht je als speler, trainer, of ouder/verzorger vragen hebben dan zijn jullie van harte welkom op contact op te nemen met Ingrid of Jasper. Mogelijk wordt er gedurende het seizoen nog een avond georganiseerd om hier informatie over te delen.

Met sportieve groet,

SKS fysiotherapie

www.sks-fysiotherapie.nl

info@sks-fysiotherapie.nl

 

0
X