Met ingang van de eerste competitieronde voor de jeugd, op zaterdag 22 september, zal Achilles 1894 een Rookvrij Sportterrein zijn. Wij willen hiermee bijdragen aan gezond opgroeien van onze jeugd. Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij andere mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid.

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen aan rokers om buiten de hekken van Achilles en uit het zicht van de jeugd te roken. Maar dus niet meer op het terrein van Achilles! Met Jasmijn Garden zijn we in overleg over een rookplek nabij de hoofdingang aldaar. Zolang die plek nog niet definitief is aangegeven, wel het verzoek om in die richting een plek te zoeken om te roken.

Als we ons allemaal hieraan houden en elkaar ook op deze afspraak durven te wijzen, dan dragen we ook met zijn allen bij aan een Rookvrije Generatie!

We rekenen op jullie medewerking!

Lees meer op: www.rookvrijegeneratie.nl/sport

 

Namens het hoofdbestuur,

Ilja van der Heide

Jeugdvoorzitter Achilles 1894

0
X