Het nieuwe voetbalseizoen gaat bijna van start. Voor iedereen die speelt in JO/MO13 en ouder is de digitale wedstrijdpas van toepassing. Deze pas kun je zelf inkijken in de wedstrijdzaken app van de KNVB die is te downloaden op elke tablet of telefoon.

Op deze pas is het verplicht een up to date (!!!) pasfoto te uploaden. Dit kan iedereen van 16 jaar en ouder zelf doen in de app. Bij controle is gebleken dat veel oudere spelers nog altijd een jeugdfoto op hun pas hebben staan, daarom aan iedereen het verzoek de foto te bekijken en eventueel te wijzigen.

In verband met de nieuwe wet op de privacy is het voor spelers jonger dan 16 jaar niet mogelijk zelf de foto aan te passen. Dit moet een ouder of verzorger doen. Het mailadres van de ouder/verzorger zal door de ledenadministratie apart ingevoerd moeten worden onder mailadres ouder/verzorger in sportlink. Wij willen de ouders/verzorgers vragen dit mailadres door te geven via de mail aan Hanneke Hoekstra:

hanneke@hb-administratie.nl

Onderstaand een link met uitleg hoe de pasfoto kan worden aangepast:

https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000128052-je-foto-in-de-voetbal-nl-en-knvb-wedstrijdzaken-app

0
X