Vanaf het geboortejaar 2001 ben je, naast je wedstrijdpas, verplicht om het spelregelbewijs in je bezit te hebben. Indien je niet het spelregelbewijs hebt, kun je niet deelnemen aan wedstrijden! Mocht dit wel gebeuren zal er zowel aan het lid zelf als aan de club een boete opgelegd worden.

Leden die nog geen spelregelbewijs hebben, krijgen deze week via de ledenadministratie een link toegestuurd die zij kunnen activeren om zo het bewijs te behalen. Dit is alleen mogelijk indien wij een juist mailadres hebben. Wij willen de betreffende leden vriendelijk maar zeer dringend verzoeken hun spelregelbewijs zo spoedig mogelijk te behalen, zodat jij je team niet in de steek hoeft te laten!

Mocht je niet meer beschikken over een activatie, geef dan je mailadres door aan Hanneke Hoekstra via mail hanneke@hb-administratie.nl . Zij zal deze dan naar je toesturen.

0
X