Alle jeugdteams starten in week 36 (3-9 september 2018) volgens bijgevoegd trainingsschema.

Een aantal jeugdteams zijn al eerder gestart met trainen. De tijden van deze trainingen kunnen afwijken van de tijden die vanaf week 36 ingaan.

Dit rooster is echter onder voorbehoud en zal nog wel aan een aantal wijzigingen onderhevig zijn. Deze wijzigingen hebben te maken met definitieve lesroosters van een aantal jeugdtrainers, aanstellen van jeugdtrainers voor aantal jeugdteams (O17-3 en O17-4) en de trainingscapaciteit van onze sportaccommodatie.

Alle jeugdteams spelen voor de  start van de competitie (eind september) bekerwedstrijden. Daarnaast gaan trainers in de onderbouw in de maand september specifiek speluitleg geven aan de kinderen over de veranderingen in de spelregels in de jongste jeugdcategorieën.

Het nadeel is dat veel jeugdteams, door de late vakantie in Noord (en afwezigheid veel jeugdtrainers), geen training hebben gehad voor de 1e bekerwedstrijd op zaterdag 1 september. Dit is even niet anders en hopen als club op begrip van een ieder.

0
X