Op vrijdagavond 22 juni jl. werd in de kantine van Achilles 1894 aan veel trainers het felbegeerde papiertje overhandigd door een tweetal trainersdocenten van de KNVB, ze zijn geslaagd voor de trainersopleiding die zij volgden.

De Achillianen die er bij waren zijn Tim Migchelsen (TC3 jeugd), Quinten van der Haring (pupillencursus) en Maikel Buissink (pupillencursus). Op de foto laten zij trots hun diploma zien. Ze zijn echter niet de enige Achillianen die dit seizoen een diploma in ontvangst hebben mogen nemen. Ook Anne Jan van der Heide (TC2) en Lisa ’t Hart (juniorentrainer) hebben hun diploma al in ontvangst mogen nemen. Binnenkort krijgt Harold Wekema zijn diploma nog voor TC1. Al met al een geslaagd seizoen qua diploma’s.

Namens jeugdcommissie en bestuur van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma en succes met jullie trainerscarrière. Voor de Achillianen die volgend seizoen een trainerscursus volgen alvast veel succes gewenst.

0
X