VOETBALFESTIJN OP ZATERDAG 16 JUNI,

UNIEKE COMBINATIE VAN SPORTIVITEIT EN GEZELLIGHEID VOOR JONG EN OUD

 

Op zaterdag 16 juni is het weer zo ver. Ons jaarlijkse voetbalfestijn met spetterende activiteiten staat weer op het programma bij Achilles 1894. Maar geen voetbalfestijn zonder voetbal. Daarom wordt er een uitdagend programma aangeboden op deze dag.

Het programma is zo opgesteld dat iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten en wanneer nodig ook kan deelnemen aan de huldiging van de kampioenen en aan onze verloting met fantastische prijzen.

Vanaf 15:00 uur start het festijn. Kinderen kunnen al gebruik maken van o.a. het springkussen en waterbaan. Natuurlijk is het horecaplein geopend en kan men zich tegoed doen aan lekkere hapjes en drankjes tegen zeer schappelijke prijzen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Sjoerd Oosterbos en kunt u al lootjes kopen voor de verloting.

Maar zoals al gezegd, geen voetbalfestijn zonder voetbal. Daarom willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan de georganiseerde voetbalactiviteiten op deze dag. Je hoeft geen lid te zijn van Achilles 1894 om deel te nemen, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Tijdens deze activiteiten wordt er rekening gehouden met de verschillende leeftijden.

Hieronder het schema:

16:00 uur – 17:15 uur                    Onder 13 en jonger (O13-O12-O11-O10-O9-O8-O7 )

(15:50 uur aanwezig op veld D – grote kunstgrasveld)

Vanaf 18:30 uur barst het 7vs7 mixtoernooi vanaf Onder 14 en ouder los.

Hieraan kunnen spelers, speelsters, trainers, teamleiders, overige vrijwilligers, sponsoren, ouders, vrienden, vriendinnen en overige liefhebbers aan deelnemen. Deze wedstrijden staan onder leiden van professionele scheidsrechters van de vereniging.

Natuurlijk geven spelers van Achilles 1894 ZA1 en ZO1 ook acte de presence. Dus is het je droom om zij aan zij te staan op het veld naast jullie hero’s?? Zorg dat je er dan bij bent. Graag om 17:30 uur aanwezig om ook deel te nemen aan de verloting. Verzamelen om 18:20 uur op veld D – grote kunstgrasveld.

Het toernooi eindigt om 20:00 uur en dan wordt het feest voorgezet op het horecaplein tot in de late uurtjes.

0
X