Achilles heeft de derde periodetitel gepakt in de competitie. Door de overwinning op Alphense Boys, kon de ploeg van trainer Paul Weerman niet meer achterhaald worden. Sterker nog, door het gelijkspel van Silvolde eindigde Achilles in de totaalstand als tweede.

Een uitstekend resultaat voor de promovendus in de Hoofdklasse! Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Beide ploegen deden hun best in de hitte. Na de rust (0-0) kreeg Achilles de eerste de beste grote kans. die werd verzilverd door Ids Hannema. Daarna rond de 75ste minuut meer kleine kansen voor Achilles, maar het werd een eigen doelpunt die de wedstrijd besliste. Een actie van Stan Haanstra op links en de voorzet werd door een verdediger van de gasten binnen getikt, voordat A-junior Patrick Veldman zijn eerste doelpunt in de hoofdmacht kon maken. Daarna nog een kans voor de gebroeders Bosma, maar Stijn bereikte net niet Joost.

Achilles speelt nu a.s. donderdag uit tegen Halsteren. De return is a.s. zondag op Sportpark Marsdijk om 14.00 uur.

Achilles 1894
Morten Otto, Chris van Houten (Joost Bosma), Daniel Sanafikhah, Luuk Kuipers, Tim Migchelsen (Patrick Veldman), Wouter van der Molen, Remy Klaassens, Youri Ploeger, Stijn Bosma, Ids Hannema, Stan Haanstra

0
X