Voetbalvereniging Achilles 1894 uit Assen organiseert op zaterdag 16 juni a.s. vanaf 15.00 uur alweer de 3e editie van het Achilles 1894 Voetbalfestijn. De entree is gratis.

Het Voetbalfestijn staat bekend als echte gezellige familiedag, vol vermaak, sport en lekkernijen. Er zijn activiteiten voor zowel de jeugd als volwassenen, jongens & meisjes en belangrijker nog: leden én niet-leden van Achilles 1894. Het doel is een sportieve en laagdrempelige dag te organiseren voor families en sportievelingen uit Assen, in het bijzonder de Noordelijke wijken Peelo en Marsdijk.

Het concept van het Voetbalfestijn is dit jaar vernieuwd. Zo begint het festijn direct na het E-cup toernooi, dat ’s ochtends plaats vindt op Sportpark Marsdijk. Om 15.00 uur start de inloop van het festijn, zijn de attracties voor de jeugd geopend en gaat de barbecue aan. Een DJ zorgt met zomerse hits voor extra sfeer tijdens de activiteiten.

De voetbalwedstrijden van de jongste spelers starten om 16.00 uur, gevolgd door wedstrijden voor de jeugd. Aan het eind van de middag worden de kampioenen van Achilles 1894 gehuldigd. Aan het begin van de avond spelen de senioren, A- en B-junioren tegen elkaar. Het is tot 22.00 uur ’s avonds feest op de Asser voetbalvereniging. Spelers hoeven zich niet van te voren op te geven.

Net als andere jaren is er een superloterij met mooie prijzen (twee trekkingen) en een sfeervol horecaplein met zéér betaalbare snacks & drankjes en ijs van de banketbakker.

Loterijprijzen, etenswaar en drankjes worden gesponsord door lokale bedrijven, die Achilles 1894 een warm hart toedragen. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdelftallen van de vereniging. Achilles 1894 organiseert de dag met behulp van vele vrijwilligers. Ook de Fanmarkt is aanwezig tijdens het Achilles 1894 Voetbalfestijn met hun kraam met voetbaltenues voor kinderen.

Zaterdag 16 juni 2018 | 15.00 – 22.00 uur | Sportpark Marsdijk, M.L. Kingweg te Assen

Vragen? Mail naar: voetbalfestijn@achilles1894.nl.

Graag tot ziens op Achilles 1894 Voetbalfestijn!

0
X