Het bestuur van Achilles 1894 kan u mededelen dat Rachid Traore en Jean Pierre N’Gouan ook volgend seizoen te zien zijn op Sportpark Marsdijk.

Rachid kwam in de A-Junioren bij Achilles 1894 en ging meetrainen met de A1. Al gauw bleek dat de zeer positief ingestelde Traore een aanwinst was voor het elftal. Inmiddels is Rachid bezig aan zijn 4e seizoen in het eerste elftal van de zondagafdeling.

Jean Pierre is bezig aan zijn 2e seizoen in Assen. Daarvoor speelde hij o.a. bij SC Joure, PKC en DIO Oosterwolde. De fysiek sterke buitenspeler kent een wisselend seizoen en is niet altijd zeker van speelminuten.

Nieuw in de selectie van Paul Weerman in het seizoen 2018-2019 is Patrick Veldman. Patrick komt over van JO19-1 en zal de uitdaging aangaan om een plekje proberen te veroveren. Zowel Patrick als Rachid zullen volgend seizoen trainer zijn bij de jeugd.

Wij wensen ze heel veel succes toe!

Het bestuur
Foto: sportimages.nl

0
X