Het bestuur van Achilles 1894 kan u met trots mededelen dat Daniel Sanafikhah ook volgend seizoen te zien zal zijn op Sportpark Marsdijk.

Daniel is bezig aan zijn eerste seizoen in Assen. Hij kwam over van de beloftes van Achilles’29 uit Groesbeek. Vanwege blessureleed kwam hij het eerste seizoenshelft niet aan spelen toe. Inmiddels is hij weer fit.

Daniel speelt voornamelijk centraal achterin en is sinds zijn terugkeer een vaste waarde in het elftal van Paul Weerman.

Ook de complete staf blijft het komende seizoen. De staf bestaat uit Paul Weerman (trainer), Anne Jan van der Heide (assistent-trainer), Mark Ekhart (keeperstrainer), Roelof Eggens (verzorger), Hans de Vroome (teammanager) en Henk Krans (teammanager)

Eerder kwam Achilles 1894 al tot overeenstemming met Stan Haanstra, Chris van Houten, Remy Klaassens, Luuk Kuipers, Casper Baas, Stijn Bosma, David Modderman, Morten Otto, Ids Hannema, Youri Schuur en Youri Ploeger.

Het bestuur
Foto: sportimages.nl

0
X