Stef Beute neemt per direct afscheid van Achilles 1894. Stef gaat samen met zijn vriendin Rachelle een kleine 4 maand op reis en zal daarna niet meer terugkeren bij de selectie. Aan het begin van het seizoen was dit al bekend binnen de vereniging. Stef zal zich gaan concentreren op het vinden van een baan in de bewegingswetenschappen.

Al sinds het seizoen 2010/2011 maakt Stef deel uit van de 1e selectie. Daarvoor doorliep Stef de jeugd van Achilles 1894. De boomlange centrale verdediger is niet alleen verdedigend een zekerheid, ook aanvallend draagt hij regelmatig zijn steentje bij.

Zijn carrière kent hoogtepunten en dieptepunten. Het jaar dat Achilles degradeerde uit de hoofdklasse kwam hard aan maar werd snel vergeten door direct het seizoen erop kampioen te worden in de 1e klasse. Ook werd Stef kampioen in de reserve hoofdklasse met het beloftenelftal en speelde hij in de jeugd landelijke divisies.

Wij willen Stef bedanken voor alle mooie jaren en hem heel veel succes wensen in zijn toekomst!

Het bestuur van Achilles 1894

0
X