Heb jij je nog niet aangemeld voor de 17e editie van de Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic? Doe dit dan snel. Je kunt je tot en met a.s. zaterdag 10 maart aanmelden.

Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic komt er weer aan!!

 

 

 

 

Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic komt er weer aan!!

 

Het is nog maar half februari, maar toch zijn wij al weer druk bezig met de organisatie van al weer de 17e editie van de Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic. Ook dit jaar wordt de voetbalclinic weer gehouden op hemelvaartsdag en de dag erna, dus op donderdag 10 en vrijdag 11 mei. Twee dagen vol met voetbal en andere leuke dingen, waaronder een bezoek aan Outdoor- en belevingspark Joytime in Grolloo. Ook dit jaar krijgen alle deelnemers weer een prachtig tenue en een mooie bal. Dus, speel jij bij JO-8, JO-9, JO10, JO11, JO13, MO13 of JO15, en wil je dit fantastische evenement niet missen, meld je dan snel aan via het aanmeldingsformulier. Op het aanmeldingsformulier vind je ook meer informatie over de voetbalclinic. Gooi het ingevulde formulier uiterlijk zaterdag 10 maart a.s. in de clinicdoos, welke in de jeugdbestuurskamer staat. Aanmelding per mail is ook mogelijk. Stuur het ingevulde formulier per mail naar janet74@home.nl. Omdat de kleding per persoon op maat besteld wordt, hebben wij je aanmelding echt op 10 maart nodig, zodat alles op tijd geleverd kan worden.

 

Wij kijken weer enorm uit naar dit fantastische evenement. Ben jij er ook bij??

0
X