Met een vrijwilligersploeg van een 20-tal personen werd op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur de gehele benedenverdieping van het Achilles 1894 complex onder handen genomen.

Van jong tot oud hielp deze avond mee om de kleedkamers en de toiletten weer toonbaar te laten worden. Al snel bleek dat vele handen licht werk maken. Eerder deze week was de kantinevloer al gepoetst en deze donderdagavond werd ook de keuken schoongemaakt. Uiteraard was er ook tijd voor een lekker bakje koffie of thee en werd na afloop in de nazit trots gesproken over het gedane werk.

Wat zou het mooi zijn als dit een periodiek vervolg krijgt met vele vrijwilligers! Wie geeft navolging aan gisteren en wil ons helpen? Meld je dan aan bij Fred of Hanneke (je kunt je uiteraard ook als team aanmelden).

freddegroot811@gmail.com of hanneke@hb-administratie.nl

Aan iedereen die gebruikmaakt van het complex van Achilles 1894, denk bij de volgende keer: Schoon achter laten na gebruik hoort er ook bij zodat een volgend team of gebruiker ook netjes kan douchen dan wel naar het toilet kan gaan.

Immers wij allen zijn de vereniging Achilles 1894.

De aanwezigen danken wij voor hun inzet.

Bestuur Achilles 1894

0
X