Beste leden,

Vanaf deze week spaar je bij de Jumbo supermarkten in Assen voor Achilles 1894! Wij doen namelijk mee aan de actie: Sparen voor je sportvereniging. Daarbij verdeelt Jumbo €17.000,- over de deelnemende sportverenigingen. In totaal doen er 24 sportverenigingen mee dus er is een leuk bedrag aan over te houden dat we kunnen besteden aan sportattributen zoals sporthesjes, scoreborden, doelen, ballen, etc!

Deze actie loopt bij alle 4 de Jumbo supermarkten in Assen. De klanten krijgen bij elke €10,- aan boodschappen een punt welke de klant kan weggeven aan een deelnemende sportvereniging naar keuze. Hoe meer punten de vereniging op die manier spaart hoe meer geld er uiteindelijk te verdienen is. Voor ons is het dus van belang om zoveel mogelijk punten te verzamelen en daarom de vraag om iedereen in jouw omgeving boodschappen te laten doen bij Jumbo! Schakel dus je familie, vrienden, buren en die vage kennis van drie straten verderop in en zorg dat onze vereniging straks een mooi bedrag extra te besteden heeft!

Als vereniging zijn we erg blij dat weer mee kunnen doen met deze actie. Voor Jumbo is dit een erg leuke actie die ze graag herhalen. Jumbo wil graag “midden in de Asser samenleving staan” en “sport is daar een wezenlijk onderdeel van”, aldus Arjan Bouwhuis, filiaalmanager van de Jumbo aan de Nijlandstraat.

De spaaractie loopt nog tot en met 27 maart. Daarna wordt bekend gemaakt hoeveel geld de vereniging gespaard heeft. Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je alle informatie over de actie vinden en de gespaarde punten doneren!

0
X