Zaterdag 27 januari is Zaal JO13-6 kampioen geworden !

Het veldteam JO13-4 nam aan de zaalcompetitie deel met twee teams, te weten ‘Zaal JO13-5’ en ‘Zaal JO13-6’.

Voorafgaand aan de laatste wedstrijddag stond Zaal JO13-5 nog eerste en Zaal JO13-6 op plek 2, vanwege een lager doelsaldo. Tijdens een zinderende ochtend zaalvoetbal won Zaal JO13-6 beide slotwedstrijden (met maar liefst 12-1 en 1-9) en verloor Zaal JO13-5 helaas de laatste wedstrijd. Daarmee sprong Zaal JO13-6 alsnog naar de eerste plek, zodat Justin, Bas, Kas, Wassim, Adam, Thijs, Stijn en keeper Kevin met de bekers naar huis gingen. Maar er is een schrale troost voor Zaal JO13-5. Want de enige wedstrijd die de kampioenen hebben verloren was van … het andere Achilles-team. En ook nog eens met 7-1 ! Het was een mooie zaalcompetitie en lekker spannend. Nu weer op naar het veld.

0
X