Waar JO10-2 in de najaarscompetitie nog tevreden moest zijn met de tweede plaats, lukte het hen vandaag om in de KNVB-zaalcompetitie ongeslagen kampioen te worden.

In sporthal De Koel in Borger was het vanochtend spannend. De laatste 2 wedstrijden van de zaalcompetitie stonden op het programma tegen directe concurrenten VKW en De Treffer ’16. Aan 3 punten had Achilles 1894 JO10-2 genoeg om het kampioenschap in de wacht te slepen.

Hoewel de spanning er goed op stond bij de spelertjes, werden ook deze laatste twee wedstrijden gewonnen. En een ploeg die alle wedstrijden wint, is de terecht kampioen!

Het was een mooie zaalcompetitie voor JO10-2. Met betrokken ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden die kwamen aanmoedigen. JO10-2 is een leuk team dat goed samenspeelt en elkaar ook wat gunt. De jongens en meisjes raken steeds beter op elkaar ingespeeld.

En na de gewonnen wedstrijden? Allemaal een mooie beker als aandenken, een patatje eten in de kantine en natuurlijk met de voetbalkleren nog aan onder de douche!

Yara, Nina, Sem, Joachim, Gijs, Youri, Senna en Jelte : van harte gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap! Heel goed gedaan!

0
X