We moesten om 9.30 uur bij Achilles 1894 verzamelen. Daarna gingen we naar Annen rijden. We waren in de kleedkamer en ging Björn Abbingh met de teambespreking bezig. Daarna gingen de spelers de warming-up doen. Annen had de aftrap.  Met de rust was de stand nog steeds 0-0.

Wij trapten de tweede helft af en kwam er in de 33e minuut een doelpunt voor Annen, maar wij lieten onze koppies niet hangen. Toen kwamen wij nog met een paar kansen, maar die zaten er niet in. Daarna kwam er in de 52e minuut weer een doelpunt voor Annen. Toen was het eigenlijk al gespeeld. Daarna kwam er nog in de 60e minuut weer een doelpunt voor Annen dat was ook het laatste doelpunt.

DE EINDSTAND: Annen JO 13-1  – Achilles 1894 JO13-2: 3-0

De volgende keer gaan wij weer voor de 3 punten

Groetjes Mitchell de Boer

0
X