Achilles heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen SWZ Boso Sneek. Rust-en eindstand 1-1. Achilles begon scherp aan de wedstrijd en binnen drie minuten waren er twee mooie kansen voor het schuttersduo Haanstra/Hensens. Beiden wisten niet te scoren. De thuisploeg nam echter in de 16de minuut de voorsprong. Tien minuten later kopte Luuk Kuipers uit een hoekschop de gelijkmaker binnen.

In de 42ste minuut een mooie kans voor Sneek. Na een handsbal van Ids Hannema in de zestien (en dus rood voor Ids) een strafschop. Morten Otto stopte deze perfect. Na de pauze een gelijk opgaand spel met voor beide teams kansen. Achilles, met tien man, wist ook in de tweede helft kansen te scheppen en speelde weer een best aardige wedstrijd. Gescoord werd er echter niet meer. Door dit gelijkspel blijft Achilles op de tweede plek in de stand en staat ook in de tweede periode goed (10 punten uit 4 wedstrijden).

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop: uit tegen Silvolde (14.00 uur).

Achilles 1894
Morten Otto, Chris van Houten, Stef Beute, Luuk Kuipers, Stijn Bosma, Youri Ploeger, Ids Hannema ,Remy Klaassens (Wouter van der Molen), David Modderman, Matthijs Hensens, Stan Haanstra (Jean Pierre N’Gouan)

0
X