Recreatie- en prestatievoetbal voor jongens en meisjes van 4 jaar en ouder!

Een voetbalclub kiezen is een belangrijk moment dus oriënteer je je goed. Ervaar op eigen wijze wat Achilles 1894 als club te bieden heeft en proef de sfeer.

Binnen Achilles 1894 is het goed vertoeven: de jeugd heeft er nog altijd de toekomst! Met trots zien we dat ons 1e elftal (zowel zondag als zaterdag) uit meerdere eigen talenten bestaat. Vanzelfsprekend is dit allemaal echter niet. Er komt veel bij kijken. Binnen Achilles 1894 wordt er continu hard gewerkt om de club nog beter en gezelliger te maken. Een plek waar kinderen zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen en veel plezier beleven met een balletje.

Als oudste voetbalclub van Drenthe organiseren we zelf ook activiteiten: een sinterklaasfeest, een afsluitingsfeest, huldigingen, Pupil van de Week, open dag, toernooien, BBQ’s en voor eigen jeugdleden een exclusieve 2-daagse voetbalclinic, waarbij voetbal wordt afgewisseld met een adventure programma. Een enorme hit!

We denken dat we als Achilles 1894 ook met recht kunnen zeggen dat we veel doen voor de jeugd. We faciliteren ze op een intensieve manier. Te beginnen met een goede accommodatie, mooie trainingsvelden, goede trainingsmaterialen en gekwalificeerde trainers. Verder hebben we een energiezuinig sportcomplex met zonnepanelen, waardoor we samen verantwoord en duurzaam bezig zijn. Het sportpark is overzichtelijk en kindvriendelijk gesitueerd. Ook de fietsroutes er naar toe zijn goed verlicht.

Is je interesse gewekt en zou je graag eens langskomen? Diverse enthousiaste vrijwilligers helpen je graag verder. En als je vragen hebt, stel ze gerust. Heb je behoefte aan meer tekst en uitleg, neem gerust contact met ons op. Eerst een keer meetrainen kan altijd.

Speciaal voor jongeren uit gezinnen met weinig geld, zijn er allerlei financiële regelingen waarmee ouders/verzorgers het lidmaatschapsgeld van een vereniging vergoed krijgen.

Kijk ook verder hier op www.achilles1894.nl of word vriend op Facebook en volg ons.

Met vragen kun je terecht bij Hanneke Hoekstra via ledenadministratie@achilles1894.nl

0
X