Achilles heeft de thuiswedstrijd tegen De Bataven gewonnen. Na een 3-0 ruststand werd het een 4-1 overwinning.

Achilles begon matig aan de wedstrijd. Na een schot van Matthijs Hensens in de  1ste minuut (naast), hadden de gasten in het eerste kwartier de betere (twee) kansen. Daarna werd Achilles gevaarlijker en nam in de 29ste minuut de voorsprong. Een pass van Matthijs Hensens werd op waarde geschat door David Modderman die fraai afrondde. Drie minuten later werd het 2-0. Nu was Stan Haanstra de aangever en was het David Modderman die binnen kopte. Vijf minuten voor rust scoorde Achilles de 3-0. Assist Matthijs Hensens en het doelpunt van Remy Klaassens. Op slag van rust kregen De Bataven een mooie kans, maar de ruststand bleef op 3-0 staan.

Na de rust een optisch overwicht voor een strijdend De Bataven, echter zonder kansen. De eerste kans na de rust kreeg de ploeg pas in de 62ste minuut (voor langs). Nadat David Modderman in de 65ste minuut op de paal schoot, dan toch in de 72ste minuut de Gendtse treffer. In de 78ste minuut werd de wedstrijd beslist. Na een mooie actie van Matthijs Hensens op de achterlijn werd van dichtbij binnen geschoten door David Modderman. De ingevallen A-junior Leon Regtop had de marge nog kunnen vergroten maar schoot in het zijnet. In de echte slotfase schoten de gasten nog voorlangs. Het bleef bij 4-1.

Achilles 1894 : Morten Otto, Chris van Houten, Stef Beute, Luuk Kuipers, Stijn Bosma, Youri Ploeger, Ids Hannema (Wouter van der Molen), Remy Klaassens (Leon Regtop), David Modderman, Matthijs Hensens, Stan Haanstra (Jean Pierre N’Gouan)

26 november speelt Achilles uit tegen SJC in Noordwijk (14.00 uur)

0
X