Ik ben Rubin Nowee van Achilles Jo13-2 ik sta linksback of laatste man. Deze week mag ik een verslag schrijven over de wedstrijd. We moesten tegen de koploper dus het was een goeie ploeg ze hadden alle drie gespeelde wedstrijden gewonnen. Wij stonden zesde. Het was de week van de scheidsrechter en daarom kwam Roelof Luinge onze wedstrijd fluiten dat gaf ons wel een goed gevoel. We vertrokken om kwart over negen vanaf Achilles. Toen we daar aangekomen waren gingen we de teambespreking houden en daarna gingen we de warming-up beginnen. Eerst heen en weer rennen, knieheffen en andere oefeningen om je spieren warm te maken. Toen gingen we overpassen om balgevoel te krijgen. Daarna afwerken en toen begon de wedstrijd. Wel anders als normaal met Roelof Luinge als scheidsrechter. Daarom deden we ook een echte line-up. Het ging heel goed we paste de ballen goed over en in de 20ste minuut de openingstreffer 0-1 Rowen scoorde op de assist van

Nick mooie goal. We kregen meer zelfvertrouwen en in de 22ste minuut ook de 0-2 en wie anders dan Rowen op de assist van Hasone. Toen was het rust de trainer was tevreden over ons. De tweede helft.

We hadden veel kansen maar hij wou er maar niet in. En als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dat wel 51ste minuut 1-2 door geklungel achterin de verdediging met een corner. 56ste minuut zelfs 2-2. Maar in de laatste minuut een mooie goal van Quintin ons team ontplofte en het was met ze chocolade been. Het was afgelopen eindstand 2-3.

Natuurlijk gingen we met de scheidsrechter op de foto die zie je niet vaak. En de man of the match Quintin. En we stapte weer vrolijk in de auto met de drie punten naar Achilles.

Dit was mijn verslag, Rubin Nowee

0
X