JO8-1 wint met 10-2 van vv Beilen JO8-1. Het voetbalweercijfer was volgens weeronline.nl vandaag een 7, maar de inzet en het spelplezier van JO8-1 was wederom een dikke 10!
De tegenstanders waren fysiek sterk maar onze spelers waren snel, behendig en speelden goed samen. Het natgeregende, drassige veld was zwaar en de jongens moesten flink aan de bak. De eerste paar minuten ging het spel op en neer. Na goed opbouwend werk van keeper Marc (eerste helft) en Niek, belandde de bal uiteindelijk bij Levi die met een mooie actie de score opende na 4 minuten. Jaylen moet hebben gedacht, ‘dat kan ik ook’. Want ook hij maakte een paar mooie acties alvorens hij de 0-2 binnenschoot. VV Beilen probeerde steeds weer aan te vallen, maar door goed verdedigen van Dain, Niek en Rick kwamen er de eerste helft geen tegendoelpunten. Keano en Levi zorgden zelfs voor rust nog voor de 0-4 en 0-5.
In de tweede helft ging JO8-1 door met scoren. Keano maakte de 0-6 en Niek trof het net met doelpunt 7. Na de 0-7 begon Beilen weer met aanvallen. Er werd flink door iedereen verdedigd maar in de 27e minuut maakte de thuisspelende ploeg toch de 1-7 en vlak daarna ook de 2-7. Meteen na de aftrap stormde Marc naar voren en maakte de 2-8. Na een goede pass van Rick op Levi, schoot Levi de 2-9 binnen. Tegen het einde van de wedstrijd schoten Dain en Niek nog een keer hard op doel, maar beiden raakten de paal. De laatste 2 minuten van de wedstrijd ging iedereen mee naar voren en vanuit een klutssituatie maakte Beilen nog een eigen doelpunt.  Hierdoor eindigde de wedstrijd in een mooie 2-10 overwinning voor onze jongens.
Op een drassig en herfstachtig veld (heel veel takjes, bladeren en eikels), met Harold als invalcoach een leuke en sportieve wedstrijd gespeeld!
0
X