Achilles blijft het goed doen en behaalde de vierde opeenvolgende zege. Purmersteijn werd na een 2-0 ruststand verslagen met 3-0.

Beide ploegen begonnen wat voorzichtig, maar na een kwartier kwamen er kansen. De eerste was voor de gasten, maar Morten Otto redde bekwaam. Voor Achilles kopte Stef Beute over en strandde Stan Haanstra op de keeper. Achilles kwam in de 20ste minuut op voorsprong. Een fraaie  pass van Remy Klaassens werd afgerond door Stan Haanstra. Nadat Remy Klaassens een pass van Stan Haanstra. in de 24ste minuut over schoot, was het een minuut later wel raak. Een voorzet van David Modderman werd bij de tweede paal ingetikt door Stan Haanstra. Achilles speelde geduldig en effectief.

 

Na de rust probeerden de gasten het wel, maar ook nu weer stond de verdediging als een blok en gaf de gehele wedstrijd geen grote kansen weg. In de 47ste minuut belandde een schot van Stan Haanstra op de  lat. Achilles controleerde de wedstrijd en in de 83ste minuut gooide Matthijs Hensens via een magnifieke vrije trap de wedstrijd op slot.

Achilles 1894 : Morten Otto, Chris van Houten, Stef Beute, Luuk Kuipers, Tim Migchelsen,

Wouter van der Molen, Ids Hannema (Youri Ploeger), Remy Klaassens, David Modderman

(Stijn Bosma), Matthijs Hensens, Stan Haanstra (Jean Pierre N ‘Gouan)

Volgende week speelt Achilles uit tegen RKAVV (14.30 uur) in Leidschendam.

0
X