Met ingang van dit voetbalseizoen werkt de KNVB alleen nog maar met de digitale wedstrijdpas. Iedereen vanaf 12 jaar dient voorafgaand aan een wedstrijd deze pas te kunnen laten zien. Om in het bezit te zijn van deze pas dient een lid zelf het volgende te doen:

  • Downloaden van de voetbal.nl app en de wedstrijdzakenapp
  • Inloggen op de app met het in sportlink (is ledenadministratie) bekende mail adres
  • Indien nog niet aanwezig een (pas)foto uploaden in de voetbal.nl app
  • In de wedstrijdzaken app is onder digitale pas de pas te bekijken en beschikbaar

Mocht het inloggen niet lukken omdat het mailadres niet overeenkomt met onze administratie kan deze via de mail of app worden doorgegeven aan Hanneke Hoekstra: hanneke@hb-administratie.nl of 06-10102077

Het inleveren van pasfoto’s bij de ledenadministratie is dus vanaf nu verleden tijd.

0
X