De jongens en meisjes van JO10-2 winnen van Hoogeveen JO10-3 met 13-0.

Het was heerlijk weer om te voetballen. De kinderen hadden er zin in en de ouders, oom en tante stonden lekker in het zonnetje te kijken langs de lijn.

De eerste paar minuten was het even wat aftasten maar er waren ook meteen al wat kansjes voor verschillende spelers. Na 5 minuten werd het eerste doelpunt gescoord. Door treffers van Gijs, Jelte, Sem, Nina en Joachim was het uitduel al voor rust beslist. Gesteund door de voorsprong, bleef Achilles 1894 na de rust aanvallen. Doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Jelte, Gijs, Senna en Nina. Ook waren verdedigers Yara en Kaiden dichtbij een doelpunt. Hun schot belandde net op de lat. Doelman Yoeri probeerde aan het einde van de tweede helft ook nog een doelpunt mee te pakken maar dit schot werd gestopt door de doelman van de tegenpartij.

Al met al een goede en sportieve eerste competitiewedstrijd.

 

0
X