De spelers van Achilles JO-19-1 zijn al enige tijd in training. Wedstrijden zijn er ook geweest. Dat alles om individueel en als team te ontwikkelen. Het team is nogal gewijzigd. Verschillende spelers zijn nieuw aangesloten. Het proces van elkaar leren kennen als mens en voetballer is voor de zomervakantie al gestart en wordt proactief voortgezet.

Via de website en social media wordt regelmatig ‘een inkijkje’ gegeven hoe en waarin het team zich ontwikkelt. Dat doen ‘we’ op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via korte verhalen, wedstrijdverslagen, interviews en filmpjes van wedstrijden. Waarom? Om het team een gezicht te geven, ter lering & vermaak en omdat het (later…) inspirerend kan werken om ‘verhalen’ terug te lezen over het team.

Wat betreft de oefenwedstrijden zijn er twee geweest. Vakanties en blessures stonden het voetballen met een complete selectie nog in de weg. Er was evengoed al enige groei te zien. Vooral in het bewegen zonder de bal, wat gunstig effecten had op het samenspel en het uitvoeren van enkele tactische afspraken. Van individuele acties -in alle linies- viel ook te genieten. Kortom er zijn al ontwikkelstappen gezet om vast te houden en uit te breiden.

Oefenwedstrijden:

Achilles JO-19-1 – Drachtster Boys JO-19-1          2-0

WVV JO-19-1 – Achilles JO-19-1                                0-6

0
X