Beste allemaal,

Zoals jullie wellicht al hebben opgemerkt ben ik ambassadeur geworden  van A Local Swim Assen op 3 september 2017.

In 2013 was ik al ambassadeur voor de actie Animo voor ALS. Met deze  prachtige actie hebben we meer dan €50.000- euro opgehaald. Via deze actie ben ik in aanraking gekomen met de ziekte.

Helaas heeft deze ziekte mijn familie inmiddels ook persoonlijk getroffen. Acht maanden geleden heeft mijn moeder de diagnose ALS gekregen. Deze persoonlijke confrontatie heeft er voor gezorgd dat ik mij structureel wil gaan inzetten voor/tegen deze meedogenloze ziekte.

Ik als sportman heb mijn hele leven te danken aan een goed functionerend motorisch lichaam, spierkracht en energie! Ik moet wat terug doen!

Voor mij geen enkele twijfel. Ik ga mij keihard voor dit evenement en straks structureel inzetten voor/tegen deze ziekte. Voor mijn moeder helaas te laat, maar wellicht voor een heleboel toekomstige ALS patiënten de redding.

We gaan zwemmen door het kanaal van Assen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en wetenschap. Er is nog geen medicijn tegen ALS en dat wordt wel de hoogste tijd!

Ik ben op zoek naar donateurs en sponsoren die mij (en dus de actie) willen ondersteunen door een kleine bijdrage te leveren. Hieronder vinden jullie de link die naar mijn profiel verwijst. Alle kleine beetjes helpen. Ik hoop dat jullie mij willen ondersteunen!

https://assen.alocalswim.nl/actie/joost-kooistra

Ook is het mogelijk om zelf mee te gaan doen en je als deelnemer in te schrijven. Dat kan ook via deze site. We zitten nu op 122 zwemmers en hebben bijna €27000- euro opgehaald. Dus… ben je sportief en wil je ook een bijdrage leveren aan deze actie kan dat op verschillende manieren.

ASSER BOYS:

Ook verenigingen kunnen kunnen zich als team inschrijven. Een mooi voorbeeld is Asser Boys! Inmiddels hebben 12 zwemmers, bijna €3000,-opgehaald. Hoe mooi zal het zijn dat we meerdere clubs in Assen en omstreken in het water gaan terugzien.

https://assen.alocalswim.nl/team/asser-boys

Het belooft nu al een bijzondere dag te worden, waar blijdschap, troost, ambitie, gezelligheid en kracht elkaar zullen ontmoeten! Wees erbij!

Mochten jullie meer informatie willen hebben, laat het me weten!!!!

Ik hoop op jullie steun!

Met vriendelijke groet,

JOOST KOOISTRA

Ambassadeur A Local Swim Assen
Oud volleybal international

Rodeweg 8
9404 RN Assen
The Netherlands
volleykooi@gmail.com

 

0
X