Achilles 1894 heeft in de persoon van Anne Jan van der Heide nu ook een assistent trainer voor de zondag 1e selectie. De in Assen woonachtige van der Heide wordt daarmee de rechterhand van de nieuwe hoofdtrainer Paul Weerman.

Voor Achilles 1894 is Anne Jan geen onbekende. Hij was eerder jeugdtrainer bij oa JO15-2 en JO11-1 t/m JO11-3. Voor het nieuwe seizoen zal hij ook de nieuwe hoofdtrainer zijn van JO15-1. Tevens is Anne Jan elke week zeer actief bij het Veteranenelftal.

Met zijn tactische inzicht, fysiek sterke lichaam en zijn versnellingen in de dribbel zet hij elke keer zijn tegenstanders te kijk. In het dagelijks leven is Anne Jan werkzaam als fysiotherapeut in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Wij wensen Anne Jan heel veel succes toe in zijn nieuwe functies!

De Technische Commissie

0
X