EMMEN – Op donderdag 13 juli 2017 om 19:00 uur staat op het sportpark van DZOH een uniek duel op het programma:

22 geselecteerde spelers van de aangesloten Drents Verbond verenigingen nemen het dan op tegen FC Emmen. Dit in het kader van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen van FC Emmen. Het Drents Verbond All Star Team staat onder leiding van ex FC Emmen-speler Martin Drent, tevens hoofdtrainer van gastheer DZOH. Het duel belooft een groot spektakelstuk te worden!

 

Algemeen directeur Wim Beekman: “FC Emmen was al even op zoek naar dé manier om samen te werken met amateurverenigingen in de regio Zuidoost Drenthe, maar in het seizoen 2015-2016 heeft FC Emmen de daad bij het woord gevoegd. Het Drents Verbond is gesmeed om het algehele voetbalniveau in onze regio naar een hoger plan te tillen. De wedstrijd op 13 juli tussen het Drents Verbond All Star Team en de nieuwe selectie van FC Emmen moet een kroon worden op een succesvol eerste jaar Drents Verbond. Op dit moment zijn er al tien verenigingen aangesloten bij het Drents Verbond: vv Emmen, SVBO, DZOH, FC Klazienaveen (op dit moment nog Zwartemeer en vv Klazienaveen), Raptim, vv Beilen, SVV’04, SVO BDE, Achilles 1894 en Rolder Boys en we willen gestaag groeien. De groei is positief, maar de te leveren kwaliteit aan de amateurverenigingen blijft centraal staan. Dat proces bewaken we zeer zorgvuldig.”

Een tegenstander van formaat vraagt om een uitgebalanceerde selectie. Juist daarom heeft coach Martin Drent in samenwerking met scouts Bert Bosman, Gienus Meijerink en Wim van Heuvel een kwalitatief sterke selectie samengesteld. Drent zal overigens eenmalig de trainer/coach zijn van het Drents Verbond All Star Team. Er is namelijk besloten om de wedstrijd om toerbeurt bij de aangesloten amateurverenigingen te organiseren en dan de hoofdtrainer van de gastheer de selectie van het Drents Verbond All Star Team te laten coachen. Dan toch nog even terug naar de selectie: 22 spelers, waarvan twee keepers, afkomstig van de tien aangesloten amateurverenigingen, vormen de selectie. Uiteraard wordt er ter voorbereiding op de nu al legendarische wedstrijd getraind in de JENS Vesting. Om de wedstrijd een extra speciaal tintje te geven speelt het Drents Verbond All Star Team in het befaamde, witte tenue van het aloude SC Drenthe.

Presentatie spelers
In de aanloop naar de wedstrijd op 13 juli, zullen vanaf heden TweeNul en het Drents Verbond wekelijks de geselecteerde spelers per vereniging presenteren. In combinatie met een interview en portretfoto’s worden de spelers voorgesteld. U bent toch ook benieuwd hoe de selectie van het Drents Verbond All Star Team er uit komt te zien?

Entree
Kinderen tot en met 18 jaar hebben op donderdagavond 13 juli gratis toegang, terwijl men vanaf 19 jaar slechts 5 euro entree hoeft te betalen. Van de vijf euro komt twee euro ten goede aan de ‘clubkas’ van het Drents Verbond. Hiermee worden er in het seizoen 2017-2018 verschillende activiteiten georganiseerd en bekostigd.

Winactie(s)
In de komende periode mag TweeNul 10 x 2 toegangskaarten weggeven. Via prijsvragen, like en deel acties zijn de kaarten te verdienen. Wilt u graag twee toegangskaarten winnen? Houdt de website van TweeNul daarom goed in de gaten.

 

Wie speelt er in het Drents Verbond All Star Team tegen FC Emmen?

Volg via Tweenul.nl het samenstellen van de selectie!

0
X