Achilles heeft zijn laatste wedstrijd in de competitie gewonnen. Thuis werd na een ruststand van 4-0 gewonnen van een pover SC Erica met 10-3. Achilles, zonder de geschorste Youri Ploeger en met op de bank Remy Klaassens, Stef Beute, Rachid Traoré, Remon Schutte, Matthijs Hensens en Ids Hannema, had geen tegenstand van de gasten. En die hadden toch de punten nodig om zich veilig te spelen. Vrij eenvoudig kwam Achilles bij rust op een 4-0 voorsprong door Wouter van der Molen (2x), Chris van Houten en Stan Haanstra. Vlak na rust een speldenprikje van SC Erica (4-1), maar al vlot daarna tilden Stan Haanstra (2x) en Joost Bosma de stand naar 7-1.

Na een treffer van de gasten in de 70ste minuut (7-2), was het weer de beurt aan Achilles. Stan Haansta (2x) en Joost Bosma maakten de tien vol. In de slotseconden bepaalde SC Erica de eindstand op 10-3. Een mooie afsluiter van een prima seizoen : 61 punten met een doelsaldo van 85-32. Stan Haanstra werd topscorer in 1F met 26 doelpunten. Een woord van dank aan scheidend trainer Theo ten Caat en een woord van welkom voor de nieuwe trainer Paul Weerman.

Achilles 1894
Renzo Hemmes, Sergio Danhof, Mart Oosting, Tim Migchelsen, Chris van Houten (Rachid Traoré), Jean Pierre N’Gouan (Matthijs Hensens), Thomas Verra, Stijn Bosma, Stan Haanstra, Wouter van der Molen (Ids Hannema), Joost Bosma. NB. Opvallend : op N’Gouan en Hensens na, alle bovenstaande ingezette spelers uit eigen gelederen.

0
X