De zaterdagvoetballers van Achilles 1894 hebben met glans het kampioenschap in de vijfde klasse E binnengehaald.  Na een galavoorstelling op sportpark Marsdijk werd Erica ’86 met maar liefst 12-0 afgeslacht.

Achilles 1894, dat deze jaargang voor het eerst acteert met een prestatie-elftal  op zaterdag, was het hele seizoen al heer en meester in de vijfde klasse. Het kampioenschap was dan ook een kwestie van tijd en zaterdag was het op eigen veld dan zover.

Het arme Erica werd alle kanten opgespeeld door de thuisploeg, en na een ruststand 7-0 stond er uiteindelijk een alles zeggende 12-0 eindscore op de borden. De Asser productie werd verzorgd door Michael Boersma (3), Eddy Koopman (3),  Björn Abbingh, Melvin Schoenmakers, Darwyn Ricardo, Tom Folkersma en Thomas Horneman.  Erica maakte met een eigen doelpunt het dozijn vol.

Bronvermelding: De Asser Courant

Foto: Roelof Daalmeijer

0
X