Op zondag 18 juni wordt voor de tweede keer het Achilles 1894 Voetbalfestijn georganiseerd, een open dag voor alle kinderen tot en met 13 jaar. Tijdens het Voetbalfestijn zijn er van 11.00 – 17.00 uur worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Voor de ouders (en ook de kinderen) is er speciaal een zomers horecaplein ingericht met hapjes & lekkernijen voor slechts 1 euro per stuk.

Wat is er te doen?

Er is een Vriendjestoernooi voor kinderen van 6 – 13 jaar, er staan kraampjes van Box14 en de Fanshop en er is een kabouterveld met spelletjes. Aan het begin van de middag begint de superloterij met mooie grote en kleine (voetbal)prijzen voor jong en oud. ’s Middags worden de nieuwe teams + trainers van Achilles 1894 1 en Achilles 1894 Zaterdag 1 gepresenteerd aan het publiek.

Vriendjestoernooi

Het Vriendjestoernooi begint ’s ochtends om 11 uur. Aanmelden kan tot 4 juni via voetbalfestijn@achilles1894.nl. Je hoeft geen lid te zijn van Achilles 1894 om mee te mogen doen. Kom dus gezellig langs en neem al je vriendjes mee!

Graag tot ziens op het Achilles 1894 Voetbalfestijn – uiteraard op Sportpark Marsdijk te Assen.

0
X